APLIKACIJE.HR
TKO SMO

Vaš pouzdan ICT partner na putu do uspjeha.

Aplikacije.hr su brend tvrtke Poslovne Aplikacije d.o.o., vodeće tvrtke za razvoj web i programskih rješenja.

adresa
Koturaška 35, 10 000 Zagreb
telefon
e-mail
Pratite nas na društvenim mrežama

Nadogradite svoj posao na višu razinu i izradite WEB STRANICU

IZRADA WEB STRANICA savršeno prezentira Vaš posao i najbolje opisuje Vaše djelatnosti.

Zašto trebate web stranicu i zašto odabrati baš nas?

Jedna smo od vodećih tvrtki u regiji za izradu web shopova. Iskustvo i kvalitetu razvili smo na preko 150 odrađenih projekata. Razvijamo vrhunske web stranice po razumnoj cijeni, a izdvojene radove možete pogledati ovdje.

Vaša web stranica je prvi kontakt s mogućim budućim suradnicima i klijentima. Mi to shvaćamo ozbiljno i zato omogućavamo da vrhunskom web stranicom ostavite dobar dojam.

Ispunite osnovne podatke vezane uz web stranicu i na Vaš mail, u kratkom roku, stiže ne obavezujuća ponuda

Do cijene web stranice u samo par koraka

Više s weba

kako otvoriti webshop

Izrada web shopa

Izrada web shopa savršeno prezentira Vaš Posao i garantira povećanje prodaje

koliko je webshop isplativ ?

Koliko je webshop isplativ ?

Bilo da se već dugo bavite klasičnom prodajom ili tek razmišljate o prodaji, sigurno ste se zapitali koliko je webshop isplativ ?

Izdvojene stranice

Pogledajte naše izdvojene stranice

yasenkawhitelabel.eu
Web stranica farmaceutskih proizvoda – lijekova, dodataka prehrani i kozmetike
Yasenka je tvornica krema, masti, gelova, sirupa, tekućih dodataka prehrani, tableta i kapsula. Yasenkawhitelabel nudi proizvodnju i pakiranje medicinskih proizvoda, dodataka prehrani i kozmetike prilagođenu različitim europskim i svjetskim tržištima.
danyelle-yachting.com
Alen-islamovic.eu
Službena web stranica glazbenika Alena Islamovića
Reprezentativna web stranica života i rada jugoslavenskog i bosanskohercegovačkog muzičara i rock ‘n roll pjevača Alena Islamovića. Sastoji se od detaljne biografije, diskografije, galerije i dokumentarnog filma.

Što sve trebate znati za web stranicu

01
02
03
04
05
06

Hosting i domena

Da bi se web stranica mogla prikazivati posjetiteljima, sav sadržaj web stranice potrebno je spremiti na zakupljeni server .

Hosting je, laički rečeno, mjesto na serveru neke tvrtke ( hosting providera ) gdje će sadržaj web stranice biti smješten  i od kuda će se dostavljati posjetiteljima kada otvore Vašu web stranicu. 

Ne brinite o hostingu, surađujemo s pouzdanim partnerom, tvrtkom Avalon, koja koristi brze servere i ima razumne cijene, a sve vezano uz zakup i namještanje hostinga odrađujemo za Vas ; od zakupa hostinga, dodavanja Vaše web stranice, instalacije CMS – a do otvaranja E-mail adresa.

Domena je naziv web stranice. Najčešće se koriste domene koje završavaju sa .hr, .com i .eu, a postoje besplatne i naplatne domene. Više o domenama pročitajte ovdje:

Domene – Što je web domena i kako do besplatne ?

CMS

CMS je skračenica za Content Managment System odnosno, laički rečeno, program koji pogoni Vašu web stranicu i omogućava Vam niz super mogućnosti kao što su : 

  • Praćenje posjećenosti web stranica
  • Samostalno uređivanje sadržaja web stranica
  • Samostalno uređivanje izgleda  web stranice

SSL

SSL je skračenica za Secure Socket Layer koji osigurava sigurnost podataka na Vašoj web stranici te mijenja HTTP:// u HTTPS:// . 

Laiči rečeno, kada otvorite neku web stranicu i u gornjem desnom kutu vidite onaj ružni crveni natpis “Not secure” koji posjetiteljima tjera strah u kosti i ruši reputaciju stranice, znate da ste otvorili stranicu koja ne koristi SSL.

Sve naše stranice imaju zelenu oznaku “Secure”. 🙂

Svi strani pojmovi kod izrade web stranica

Responzivnost

Responzivna web stranica, svoj izgled prilagođava veličini ekrana uređaja na kojem se otvara i time osigrava savršen prikaz na svim uređajima, od najmanjeg mobitela do najvećeg televizora. 

Pobrinite se da posjetitelj ne mora zumirati stranicu na mobitelu da bi vidio sadržaj, a više o responzivnosti možete pročitati u našem članku :

Što je responzivnost i zašto je važna ?

SEO

Laički rečeno, SEO je uređivanje sadržaja web stranice koji donosi mnogo benefita ( kao što je brže učitavanje stranice ), a najvažnije od svega, stranice s većom SEO ocjenom imaju bolje mjesto na Google-u.

Naše web stranice imaju minimalnu ocjenu 85+ / 100. 😀

Više informacija možete saznati u našem članku :

Što je SEO i zašto je važan ?

Gdje pronaći super besplatne slike

Slika govori tisuću riječi i najvažnije, stvara dojam kod posjetitelja prilikom pregleda web stranica. Stoga je osobito važno da web stranica sadrži lijepe slike. 

Na ovim web stranicama možete pronaći prekasne slike koje su snimili profesionalni fotografi diljem svijeta i koje su potpuno besplatne. 

  1. PIXABAY
  2. PEXELS
  3. UNSPLASH
  4. FREEIMAGES
  5. FREEPIK


Svakako možete provjeriti i na SHUTTERSTOCK-u gdje se nalaze slike koje se plaćaju, ali je izbor daleko najveći. Izrada web stranice je puno brža i rezultat je ljepši uz dobro odabrane slike.

Naši principi

Pristup svakom projektu uzimamo profesionalno i izrazito odgovorno

Kod izrade projekata se koristimo najmodernijim tehnologijama s primarnim ciljem visoke efikasnosti. Pored toga, nastojimo našim klijentima pojasniti sve bitne stavke i funkcionalnosti, bilo da se radi o web trgovini, web stranici, marketingu i dr.

Brzo

Izrada već unutar 20 dana

Moderno

Unikatan i moderan dizajn

SEO

Ocjena 85+/100

Profesionalno

150+ odrađenih projekata

Responzivno

Savršen prikaz na svim uređajima