APLIKACIJE.HR
TKO SMO

Vaš pouzdan ICT partner na putu do uspjeha.

Aplikacije.hr su brend tvrtke Poslovne Aplikacije d.o.o., vodeće tvrtke za razvoj web i programskih rješenja.

adresa
Koturaška 35, 10 000 Zagreb
telefon
e-mail
Pratite nas na društvenim mrežama

Profesionalna izrada
web shopa na kojem se kupuje.

Profesionalna izrada
web shopa na kojem se kupuje.

... u brojkama...
2015 .

U protekloj godini, razvili smo i lansirali čak 56 novih projekata čime se broj naših odrađenih projekata popeo na 300+ projekata i zadovoljnih klijenata.

... a naših 10 najuspješnih projekata u 2023. godini ostvarilo je...

NARUDŽBI
32
PRODANIH ARTIKALA
91
VRIJEDNOSTI ROBE
4300000

APLIKACIJE .HR

BUILDING YOUR DIGITAL FUTURE.

Izrada web shopa s nama je jednostavna i brza, a naši radovi postižu iznimne rezultate, kako u pozicioniranosti na internet tražilicama tako i kod zadovoljnih posjetitelja koji postaju zadovoljni kupci.

Svakom projektu pristupamo individualno te ne prilagođavamo kupljene teme već za svakog klijenta radimo unikatan dizajn jer smo svjesni da je dizajn web shopa Vaš vizualni identitet koji će Vaši kupci zavoljeti.

Kao jedna od vodećih tvrtki u Hrvatskoj za izradu web projekata, svakim danom postavljamo nove standarde u digitalnom svijetu, a kvalitetu naših usluga prepoznalo je preko 300+ klijenata.

Naš tim čini 7 dizajnera i programera, usko specijaliziranih u svojem području, a to nam daje mogućnost pokrivanja svih sfera digitalnog svijeta : Dizajn vrhunskih web stranica i internet trgovina, implementaciju kompleksnih funkcionalnosti i rješenja kao i pokrivanje digitalnog marketinga jer Vaš uspjeh je naš uspjeh.

Želite prodavati online?

Razvijamo vrhunske web trgovine po razumnoj cijeni, a naš tim čini 7 stručnjaka sa 200+ projekata i zadovoljnih klijenata te 8+ godina iskustva.

izrada web shopa

Brzo

Izrada WEB SHOP-a već unutar već 20 dana

Profesionalno

200+ odrađenih projekata

Moderno

Unikatan i moderan dizajn

Responzivno

Savršen prikaz na svim uređajima

ZANIMA VAS CIJENA?

Ispunite osnovne podatke vezane uz web shop i na Vaš mail, u kratkom roku, stiže ne obavezujuća ponuda.

Do cijene web shopa u samo par koraka

Profesionalni, učinkoviti, otvoreni za sva vaša pitanja, te prilagođavanje vašim željama! 

Edy Orešković
epoint d.o.o.

Stručan i pouzdan tim s puno znanja i iskustva. Odrađuju sve želje i zahtjeve brzo i bez problema. Sve pohvale i svaka preporuka.

Sara Bajac
DIBOT-trade d.o.o.

Svaka preporuka. Web Shop napravljen izuzetno brzo i dobro, slušaju sve želje, predlažu ideje, posvećuju se maksimalno. Prezadovoljni!

g.Ivanković
cvjećarna vanjorek d.o.o.

Zanimljivosti

Pročitajte više iz naše arhive.
Kako privući kupce u webshop
Webshop zanimljivosti
aplikacijeAdmin

Kako privući kupce u webshop ?

Prva pomisao na pitanje kako privući kupce u webshop je svakako realna, a to je  da je svaki novi posjetitelj novi potencijalni kupac u Vašoj web trgovini koji Vam potencijalno donosi zaradu.

Read More »

Prijavite se na newsletter

Prijavite se na naš newsletter i informirati ćemo Vas o novim člancima i zanimljivostima kao i o novim uslugama i promocijama.
Pridružite se našoj zajednici zadovoljnih klijenata i unaprijedite svoju online prisutnost!

Odgovori na česta pitanja

Za Vas smo pripremili odgovore na najčešća pitanja s kojima se susrećete.

Ako su Vam hosting i domena strani pojmovi, ne brinite. Pripremili smo članak u kojem je sve objašnjeno – strani pojmovi kod izrade web shopa. Hosting i domena mogu znatno utjecati na cijenu izrade webshopa. Cijena .hr domene je 625,00 kuna godišnje dok cijena hosting varira od 100,00 do 1.000,00 kuna godišnje ovisno o veličini i izvedbi hosting paketa. Međutim, registrirani poslovni subjekti imaju pravo na besplatnu hr domenu ako je ona slobodna i identična nazivu poslovnog subjekta. Postoje i jeftinije domene poput .com 95,00 kn / godišnje i .eu 70,00 kn / godišnje. Da li je željena domena slobodna možete provjeriti na ovoj stranici. Također, stojimo Vam na raspolaganju za pomoć oko registracije besplatne .hr domene i za sva Vaša pitanja.

Webshop u prosjeku ima minimalno 10 stranica : Početna, Asortiman, Kategorije, Izdvojeni proizvodi, Košarica, Plaćanje, Pravila privatnosti, Pravila kupovine itd….. Svaku od tih stranica je potrebno napraviti te utječe na vrijeme razvoja webshopa, a samim time i na cijenu. Također, ako se webshop prevodi na druge jezike, za svaki novi jezik potrebno je napraviti stručan i točan prijevod te se broj stranica duplicira.

Logo je zaštitni znak Vašeg webshopa i njegova važnost je neupitna stoga je bitno da bude upečatljiv i napravljen od strane profesinalaca, a boje webshopa usklađene s bojama logotipa. Ako pomislite na Coca Colu, odmah ćete u glavi imati njihov logo i crvenu boju logotipa.

Priprema sadržaja je jednako važna, ali i jednako zahtjevna. To je izrazito odgovoran posao koji zahtjeva stručnost i znanje. Prilikom sastavljanja teksta, treba voditi računa o 2 stvari : Da sadržaj bude posjetitelju zanimljiv i razumljiv, a s druge strane, da bude razumljiv internet tražilicama koje će indeksirati Vašu stranicu. Kvalitetan sadržaj izuzetno utječe na SEO. Kako ?

Bitno je da Vaš webshop bude što bliže vrhu prilikom pretraživanja.

No da bi ga internet tražilice razumjele, ključne riječi na stranici moraju biti napisane u raznim padežima u kojima će ih korisnici pretraživati.

Iz tog razloga, priprema logotipa i sadržaja je izuzetno bitan korak u izradi webshopa koji utječe na cijenu izrade.

Bez obzira što ste odlučili prodavati, bitno je imati kvalitetan i povezani asortiman.

Što mislimo pod povezani asortiman ? Uzmimo za primjer da prodajete mobitele. Prvenstveno, potrebno se fokusirati na to da imate dovoljno širok asortiman za svaki džep kupca. Određeni kupci će tražiti najjeftinije, drugi najskuplje, treći zlatnu sredinu. Stoga, kvalitetna praksa je kupcu pružiti više odabira. U trenutku dok gleda određeni mobitel, ponudite mu ispod tog uređaja jeftiniji i skuplji uređaj. Možda mu je ovaj uređaj preskup, a možda ne zadovoljava njegove potrebe. Uz to, kada se kupac odluči za određeni mobitel, vrlo vjerojatno će za njega trebati i memorijsku karticu, zaštitnu maskicu, auto punjač …. Ponudite mu i to.

Osim činjenice da će se prihodi povećati, dogodit će se nešto još bitnije. Dobiti ćete zadovoljnog kupca koji je sve obavio na jednom mjestu s nekoliko klikova iz naslonjača. Normalno, marža je ono što odvaja zaradu od prihoda i nije isto ako prodajete svoje proizvode ili preprodajete proizvode drugih proizvođača. Izračunajte maržu koja pokriva troškove i donosi zaradu. Budite konkurentni, asortimanom i cijenom.

Na webshop je moguće implementirati jedan ili više načina plaćanja. U članku koji načini plaćanja postoje obradili smo sve popularne načine plaćanja i objasnili njihove prednosti. S tehničke strane, za svaki način plaćanja je potrebno razviti logiku te ga implementirati te stoga svaki odabrani način plaćanja utječe na cijenu izrade webshopa, ali i na mogućnosti koje nudite kupcima.

SEO i responzivnost su najbitniji faktor webshopa, poput kotača na vozilu te smatramo da bi auto kuća koja dodatno naplaćuje kotače uz novi automobil, bila auto kuća s lošom praksom. Nažalost, postoji puno loših autokuća… SEO i responzivnost su MUST HAVE  svakog kvalitetnog webshopa te tu uslugu ne naplaćujemo dodatno već je dio usluge. Za one kojima su SEO i responzivnost strani pojmovi, pripremili smo objašnjenja :