APLIKACIJE.HR
TKO SMO

Vaš pouzdan ICT partner na putu do uspjeha.

Aplikacije.hr su brend tvrtke Poslovne Aplikacije d.o.o., vodeće tvrtke za razvoj web i programskih rješenja.

adresa
Koturaška 35, 10 000 Zagreb
telefon
e-mail
Pratite nas na društvenim mrežama

APLIKACIJE.HR

|
O nama
Zadovoljnih klijenata
0 +
Završenih projekata
0 +
Certifikata
0 +
Godina iskustva
0 +

Tko su APLIKACIJE .HR

Naša kompanija specijalizirana je za razvoj profesionalnih web i programskih rješenja.

APLIKACIJE.HR su brend tvrtke Poslovne Aplikacije d.o.o. , osnovane 2018. godine. Od početne ideje 2015.godine, “raditi ću za sebe”, danas tvrtka zapošljava niz mladih ljudi s bogatim iskustvom u njihovoj branši ; dizajn,  development, testing, marketing i prodaja. Tim koji upotpunjava sve potrebe struke i tim koji ostvaruje vrhunske rezultate na području izrade web stranica, web trgovina, aplikacija, personaliziranih programskih rješenja  i web marketinga. Kroz ovih 8+ godina rada, stekli smo povjerenje i zadovoljstvo od preko 200 klijenata te odradili još više projekata.

ZAŠTO ODABRATI NAS

Jedna od vodećih tvrtki u Hrvatskoj za izradu programskih i web rješenja

Veliko iskustvo

Vizija našeg poslovanja je pružiti Vam najkvalitetniju uslugu jer je svaki zadovoljan klijent naša nova referenca i razlog zašto nam klijenti vjeruju. Takav pristup svakom projektu garantira Vam unikatan pristup na tržištu koji će Vas oduševiti.

Izuzetan tim​

Naš tim, mladih i motiviranih stručnjaka, pomoći će Vam oživjeti Vaše ideje na najbolji mogući način sa fleksibilnim funkcionalnostima koje odgovaraju Vašim potrebama i viziji. Kontinuirano pratimo trendove i učimo nove stvari u korak s vremenom.

Personalizirani pristup

Za svaki projekt stvaramo unikatan i moderan dizajn koji Vam jamči prepoznatljiv vizualni identitet web stranice odnosno web shopa i zadovoljne posjetitelje, a za svakog klijenta imamo personalizirani pristup kako bi realizirali Vaše ideje.

NAŠI IZDVOJENI RADOVI

Neki od klijenata koji su nam ukazali povjerenje

POŠALJITE UPIT

POGLEDAJTE RADOVE

NAŠI IZDVOJENI ČLANCI

Pratimo trendove i informiramo Vas o novostima

Kako privući kupce u webshop
Webshop zanimljivosti
aplikacijeAdmin

Kako privući kupce u webshop ?

Prva pomisao na pitanje kako privući kupce u webshop je svakako realna, a to je  da je svaki novi posjetitelj novi potencijalni kupac u Vašoj web trgovini koji Vam potencijalno donosi zaradu.

Saznaj više »