APLIKACIJE.HR
TKO SMO

Vaš pouzdan ICT partner na putu do uspjeha.

Aplikacije.hr su brend tvrtke Poslovne Aplikacije d.o.o., vodeće tvrtke za razvoj web i programskih rješenja.

adresa
Koturaška 35, 10 000 Zagreb
telefon
e-mail
Pratite nas na društvenim mrežama

SEO – Kako biti prvi na Google-u ? – Mi znamo kako i nije još jedna prevara

seo
Zahvaljujući vrhunskom razumijevanju tehnike izrade web stranice , našem iskustvu i trudu koji ulažemo, možemo se pohvaliti rezultatom da se APLIKACIJE.HR za čitav niz pojmova uistinu nalaze ili na prvom mjestu prve stranice ili na samom vrhu pretraživanja.

PREVARA / OBJAŠNJENJE / DOKAZ

Većina posjetitelja, moguće uključujući Vas, već pri samom čitanju naslova pomislit će : „Super, još jedna prevara.“

Nažalost, živimo u svijetu u kojem vrebaju telefonski predatori koji imaju supermoći staviti baš Vas na prvo mjesto Google-a za samo „3.499,00 kuna“ mjesečno. Da se razumijemo, to je nemoguće. Čak i da Vam je tvorac Google-a ujak, niti on Vas ne može staviti na prvo mjesto Google-a zato što to želi. Tako da na takve „gluposti“ ne treba nikako nasjedati.

„ 2 vrste pozicije na Google-u “

Laički rečeno, postoje 2 vrste „prve pozicije“ na Google-u. Jedna je plaćeni oglas, druga je tzv. Organsko pretraživanje. Osnovna razlika je ta što oglas može uplatiti svatko i dok god ima novaca u proračunu za oglašavanje, njegova stranica će se povremeno uistinu prikazivati na vrhu Google pretraživanja, ali će uz naziv web stranice stajat će natpis „oglas“. To može napraviti doslovce svatko tko ima web stranicu i novaca za oglašavanje. Negativne strana takve „prve pozicije“ su :

  •  Na prvoj poziciji bit ćete tek povremeno dok će se Vaš oglas u većini slučajeva prikazivati na raznim pozicijama, ponekad čak i na 6-oj stranici na dnu. Tko realno gleda tamo ?
    – Vaš oglas će se prikazivati samo onoliko dugo dok se ne potroši proračun koji ste namijenili za Google oglašavanje, a to može biti brzo. Koliko košta Google oglašavanje možete provjeriti
    ovdje.
  •  Većina posjetitelja Google-a koji razumiju da oglas može uplatiti baš svatko, otvorit će Vašu stranicu, ali će otvoriti i stranice koje se uistinu nalaze na prvim pozicijama „organskih rezultata.“ Ukoliko Vaša stranica nije bolja od konkurencije, odabrat će konkurenciju, a Vi ćete potrošiti novac. Zato treba izbjegavati telefonske navlakuše.

Drugi vrsta pozicije je „organski rezultat“ odnosno stranice koje uistinu zadovoljavaju preduvjete da se nalaze na vrhu bez da to plaćaju i bez da pored njih stoji natpis „oglas“. Kako do toga?

Vašu poziciju na Google-u određuje algoritam na granici umjetne inteligencije koji ocjenjuje gotovo 250 parametara Vaše web stranice i na osnovu toga odlučuje o rangiranju Vaše stranice. Zahvaljujući vrhunskom razumijevanju tehnike izrade web stranice , našem iskustvu i trudu koji ulažemo, možemo se pohvaliti rezultatom da se APLIKACIJE.HR za čitav niz pojmova uistinu nalaze ili na prvom mjestu prve stranice ili na samom vrhu pretraživanja.

Rekla, kazala. Provjerite sami. Kliknite na jedan od navedenih linkova ili sami upišite sljedeće pojmove u Google. (Samo da znate mi pričamo o toj drugoj ‘organskoj’ poziciji, a ne putem plaćenih oglasa) Za pojmove :

Izrada web shopa, izrada web trgovine, izrada programa, program za automehaničare, responzivnost, isplativost web shopa, kako privući kupce u web shop, koje načine plaćanja postaviti na web shop, značenje boja na web stranici, kako vratiti obrisane podatke, najbolji preglednici, koliko je web shop isplativ, izrada programa za firme, strani pojmovi kod izrade weba, zašto otvoriti web shopkako otvoriti webshop, koliko je teško voditi webshop

Što utječe?

No, da se vratimo na temu kako uistinu biti prvi ?

Prije borbe za visoku poziciju, osigurajte vrhunsku stranicu koja zadovoljava sve parametre. Mi Vam ne možemo jamčiti prvo mjesto Google-a niti se to trudimo obećati. Ono što Vam možemo jamčiti je da ćemo izraditi ( ili redizajnirati Vašu postojeću ) web stranicu na način da zadovoljava sve preduvjete da se uistinu, kao i naša, nađe na visokoj poziciji prilikom prikaza rezultata.


Javite nam se

Uz telefonske predatore sa supermoćima, okružuju nas i supertalenti koji stranice rade za samo 999,00 kn i sigurno veliku pozornost posvećuju ovako važnim detaljima. Mi ne radimo stranice za 999,00 kn, niti koristimo predloške za izradu stranica jer smatramo  da svaka stranica mora imati svoj vizualni identitet kako bi se izdvojili od konkurencije i kako bi Vas posjetitelji prepoznali.  Isto tako, naš cilj nije da Vas oderemo za izradu web stranice samo zato što ne znate sve turbo pojmove koje mi znamo. Naše cijene su razumne i transparente, a rezultati vrhunski. Samu cijenu izrade web stranice možete saznati ovdje.

Do sljedećeg članka, Vaše APLIKACIJE.HR

Povezane objave

Otvaranje Business Managera jedna je od prvih stvari koju bismo trebali napraviti, ako želimo kreirati uspješne Facebook kampanje…

Izrada web shopa savršeno prezentira Vaš Posao i garantira povećanje
prodaje…

Prijavite se na newsletter

Prijavite se na naš newsletter i informirati ćemo Vas o novim člancima i zanimljivostima kao i o novim uslugama i promocijama.
Pridružite se našoj zajednici zadovoljnih klijenata i unaprijedite svoju online prisutnost!